Pilion Griekenland

Pilion Griekenland, vakantie 2004

Zonsondergang (Kala Nera)

Zonsondergang-PilionAch ja, nu kan ik ook nog eens mijn vakantie-foto's ergens voor gebruiken. De foto van de ondergaande zon is gemaakt in Kala nera, en ligt in het gebied Pilion, vaste land van griekenland. Dit is in ieder geval een iets betere tekst dan het 'lorem ipsum...'

Meteora

MeteoraOmdat de excursies niet doorgingen - wegens te weinig deelname - heb ik een auto gehuurd en ben zelf naar de Meteora-kloosters toe gereden. Vanuit Kala nera was dat wel bijna 200 kilometer. Gezien het uitzicht was dat wel de moeite waard; betoverende grote rotspartijen met hier en daar - boven op het puntje- nog een klooster. Op de foto zie je de 'Agia Triada'.

Milopotamos - Mooi strandje

strand - Oosten van PilionDit is echt zo'n foto wat uit een foldertje zou komen, maar heb ik echt zelf gemaakt :)) nu zie ik trouwens dat hij gespiegeld is. Deze had ik nodig voor de header, en als je goed kijkt kun je dat nog zien aan de rechterkant in de header...euh, en de eerste foto heb ik daarmee gecombineerd zie ik nu, Dat is wel erg toevallig.